Verhuisbedrijf Purmerend – Verhuismeesters


 Verhuismeesters | verhuizingen & vloeren.


Zoekt u een verhuisbedrijf in Purmerend? Dat komt dan mooi uit. Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Purmerend! Wij als echte ras purmerenders kennen Purmerend en omstreken natuurlijk door en door, waardoor wij overal snel ter plaatsen kunnen zijn. Gaat u dus verhuizen van, naar of binnen de gemeente Purmerend? Wilt u ook nog niet te duur uit zijn? Dan zijn de verhuismeesters echt een aanrader voor u! Offerte aanvragen klik hier


Verhuisbedrijf Purmerend door verhuismeesters


 Wilt u niet te duur uit zijn voor een verhuizing? Dan bent u bij verhuismeesters op de juiste plaats. Verhuizen is een zware taak en brengt veel zorgen met zich mee. Verhuismeesters is als verhuisbedrijf zeer ervaren in het verhuizen en wil de klant zoveel mogelijk ontlasten van de zorgen. Wij hebben specialisten om het werk zo goed mogelijk op te nemen en de verhuizing soepeltjes laten te verlopen. 

Doordat veel verhuizingen onderling verschillen is verhuisbedrijf Purmerend Verhuismeesters erg flexibel in aanbod van diensten.

Werkzaamheden die wij doen :

 Grote & kleine verhuizingen in Nederland
 Internationale verhuizingen
 Seniorenverhuizingen & zorgverhuizingen
 Bedrijfs- en particulieren ontruimingen
 Woningen bezemschoon opleveren
✔ Verhuismeesters klusservice
 Leveren en leggen nieuwe vloeren ( www.stervloeren.nl )
 Afvoeren van grofvuil of puin(vloeren, oude meubels, keukens enz.)

Wat zijn de kosten van verhuisbedrijf Purmerend Verhuismeesters 


Wij van verhuisbedrijf Purmerend verhuismeesters maken altijd een schatting van hoelang de verhuizing ongeveer zal gaan duren. Verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf in de regio Haarlem is al mogelijk vanaf € 75,-. per uur. Wij rekenen per verhuizer € 25,00 per uur ex btw. De verhuiswagen is € 25,00 per uur ex btw. Meestal zijn er 2 verhuizers en een verhuiswagen nodig en natuurlijk zijn er opties voor meerdere verhuizers en meerdere verhuiswagens. Verhuisofferte aanvragen?  of bel ons gerust Tel. 0652355903

Over verhuisbedrijf Purmerend Verhuismeesters


 Verhuisbedrijf Purmerend verhuismeesters zijn gespecialiseerd in verhuizingen , transporten en vloeren.
Ons team is jong, enthousiast, snel en vertrouwd. Onze naam is in Noord-Holland al gevestigd en maken nu een doorstart door heel Nederland. Onze verhuisadviseur stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. Verhuismeesters werkt met een vast team waaronder een verhuis specialist, transport specialist en een vloeren specialist. Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op!

verhuisbedrijf purmerend
verhuisbedrijf purmerend